Belastingdienst

Extra hulp nodig? Volg een cursus in de Bibliotheek

Cursus Klik & Tik

Heb je nog weinig ervaring met computer of internet? Volg dan de cursus Klik & Tik bij de Bibliotheek. We bieden de cursus in de bibliotheken Gemert, Boekel en Beek en Donk.

De cursus bestaat uit drie onderdelen, die je achter elkaar of los kunt volgen. Indien er plek is kan op ieder willekeurig moment worden ingestroomd.

Cursus Digisterker

Bij de overheid regel je met je DigiD steeds meer zaken digitaal. Belastingaangifte doen, huurtoeslag aanvragen, zorg aanvragen bij de gemeente. Veel mensen weten niet hoe dit moet of vinden dit moeilijk.

Om je op weg te helpen bieden we de praktische gratis cursus:  Digisterker. In vier bijeenkomsten leer je werken met de elektronische overheid. De cursus start bij voldoende interesse.