Geen (nieuwe) boetes

De inleverdatum van alle materialen wordt verlengd tot 22 april. Je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele boetes.

Voor thuisblijvers - jeugd

Leerzame spelletjes, voorleesfilmpjes, leuke e-books of online lesmateriaal om thuis mee aan de slag te gaan.

Voor thuisblijvers

Een groot aanbod e-books, de mooiste luisterboeken, een online programma en persoonlijke ontwikkeling.

Corona en de Bibliotheek

De Bibliotheek geeft antwoord op de meest gestelde vragen over onze dienstverlening tijdens de sluiting.

Minibiebs

Wij deden vrijdag 20 maart de volgende oproep: gratis boeken in je eigen buurt. Creëer een minibieb! Hier is massaal gehoor aan gegeven. Daar zijn we iedereen heel dankbaar voor. Onze voorraad (afgeschreven) boeken is uitgedeeld en kan een nieuw leven beginnen. Op ruim 30 plekken in de gemeenten Boekel, Laarbeek en Gemert-Bakel zijn de mooiste minibiebs geknutseld en gecreëerd. Naast deze minibiebs zijn nog meer enthousiastelingen aangehaakt die met hun eigen boeken een minibieb zijn begonnen. Er kan geleend, geruild en toegevoegd worden. Heel veel leesplezier allemaal!

Lees meer over dit initiatief