Gepubliceerd op: 12 maart 2020 09:00

Corona

De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM/de Rijksoverheid raken ook de Bibliotheek. We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en nemen de adviezen dan ook heel serieus.

COVID-19 MAATREGELEN

Alle vestigingen van Bibliotheek De Lage Beemden zijn gesloten voor publiek om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Vanaf maandag 16 maart tot en met maandag 6 april zijn we gesloten.

De activiteiten die gepland staan t/m 6 april zijn geannuleerd. Heb je een toegangskaartje gekocht of gereserveerd? Dan ontvang je van ons persoonlijk een mail.

Heb je vragen, dan zijn we goed te bereiken via info@bibliotheekdlb.nl

We vertrouwen op je begrip en medewerking.

BLIJVEN LEZEN

Heb je boeken of andere materialen van de Bibliotheek in huis? De uitleentermijn van reeds geleende materialen wordt verlengd tot en met 22 april. Ook kun je gebruik maken van de online Bibliotheek. Je vindt er meer dan 28.000 e-books voor je pc, mobiel, tablet of e-reader en 3.700 luisterboeken voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Voor actuele betrouwbare informatie over COVID-19 verwijzen wij naar de site van het RIVM en de Rijksoverheid.