Creatief met boeken

Gepubliceerd op: 7 april 2020 11:00

Natuurlijk zijn boeken om gelezen te worden. Maar iedereen heeft nog wel oude boeken die helemaal uitgelezen zijn. Geef je boeken dan een tweede bestemming.

Er zijn allerlei leuke ideeën die je kunt doen met boeken. Je kunt een boek ‘uithollen’ en hergebruiken als opbergdoos of plantenbakje. Je kan er een kamer mee behangen. Je kunt er zelfs domino mee spelen. Het is een ontspannen activiteit voor binnen. Om in deze tijd even je gedachten te verzetten. Alleen of samen. Even iets anders dan huiswerk maken of Netflixen.

Heb jij een creatief idee? Ga dan aan de slag en knutsel iets moois van je boek(en). Maak een foto en stuur die naar ons op via info@bibliotheekdlb.nl.

Wij plaatsen deze veelzijdige creaties dan op hier onze website en op facebook.com/bibliotheekdelagebeemden. Zo inspireren we elkaar.

Wil je graag dat je naam bij de foto wordt vermeld? Geef dit dan even aan in je mail.

Bekijk eerst even onderstaand filmpje voordat je aan de slag gaat.

Veel knutselplezier!