Literair Café

Seizoen 2019/2020 was alweer het twintigste achtereenvolgende seizoen dat Bibliotheek De Lage Beemden het Literair Café organiseerde. Acht literaire avonden voor iedereen die plezier beleeft aan lezen.

In verband met corona is er dit seizoen geen Literair Café. De informatie die je op deze pagina leest gaat over seizoen 2019/2020.

Toegangskaartjes
In de voorverkoop kosten losse kaartjes € 9,00 en zijn online verkrijgbaar via onze agenda. Op de avond zelf zijn de kaartjes te koop voor € 10,00, aan de kassa bij De Eendracht (indien er nog kaartjes beschikbaar zijn). Jongeren tot 18 jaar betalen € 2,50 (aan de kassa) voor een kaartje.

Jaarkaart kopen
Voor één bedrag koop je een jaarkaart. Je wordt dan Vriend van het Literair Café. Met een jaarkaart heb je toegang tot alle avonden én ontvang je een gratis toegangsbewijs voor een introducé op een avond naar keuze. Een jaarkaart kost € 56,-. 

Jaarkaarten zijn aan het begin van het seizoen te koop via onze agenda. Zodra je bestelling is afgerond, ontvang je een bevestigingsmail met in de bijlage een toegangsticket. Op je eerste literaire avond ontvang je, op vertoon van je geprinte ticket, de jaarkaart samen met het toegangsbewijs voor een introducé.

Praktische informatie
De ontmoetingen vinden steeds plaats op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur bij De Eendracht, Sint Annastraat 60 te Gemert. 

Programma 2019/2020

  • 19 september: Marian Mudder
  • 10 oktober: Pieter Waterdrinker
  • 14 november: Judith Visser
  • 16 januari: Ronald Giphart
  • 20 februari: Marieke Lucas Rijneveld
  • 5 maart: Peter Buwalda
  • 19 maart: Geert Mak - geannuleerd 
  • 16 april: Tomas Ross - geannuleerd

Het programma 2019/2020 werd mede mogelijk gemaakt door

Bibliotheek De Lage Beemden, Boekhandel Wijn, Bloemboetiek JohannaBroeckx makelaars Gemert, De Eendracht Cultuurhuis, Optilook Zien en Horen,Tandartspraktijk W. Senders, Van den Boogaard & Smulders Accountancy en het Lira Fonds. 

Sponsors zijn een noodzaak voor het voortbestaan van het Literair Café. Zij steunen met een financiële bijdrage de literaire avonden. Sponsors zijn dan ook altijd welkom. Voor contact over sponsoring neem je contact op met de bibliotheek via T. 0492-323245.