Literair Café

In september 2022 gaat het 22e seizoen van het Literair Café van start. We organiseren dit jaar weer acht bijzondere literaire ontmoetingen.

Je leert de mens achter de schrijver kennen. De schrijver vertelt over zijn werk en er is volop interactie met het publiek.

Toegangskaartjes
In de voorverkoop kosten losse kaartjes € 10,00 en zijn online verkrijgbaar via onze agenda. Op de avond zelf zijn de kaartjes te koop voor € 12,00, aan de kassa bij De Eendracht (indien er nog kaartjes beschikbaar zijn). Jongeren tot 18 jaar betalen € 3,50 voor een kaartje. (Jongeren dienen zich bij de ingang te legitimeren.)

Jaarkaart kopen
Voor één bedrag koop je een jaarkaart. Je bent dan Vriend van het Literair Café. Met een jaarkaart heb je toegang tot alle avonden. Een jaarkaart kost € 64,-. 

Jaarkaarten zijn te koop via onze agenda. Zodra je bestelling is afgerond, ontvang je een bevestigingsmail met in de bijlage een toegangsticket. Op vertoon van je geprinte ticket ontvang je op je eerste literaire avond je persoonlijke jaarkaart.

Praktische informatie
De ontmoetingen vinden plaats van 20.00 tot 22.00 uur bij De Eendracht, Sint Annastraat 60 te Gemert. 

Programma 2022/2023

Het programma 2022/2023 wordt mede mogelijk gemaakt door

Bibliotheek De Lage Beemden, Boekhandel Wijn, Bloemboetiek JohannaBroeckx makelaars Gemert, De Eendracht Cultuurhuis, Optilook Zien en Horen,Tandartspraktijk W. Senders, Van den Boogaard & Smulders Accountancy, Rooijackers Woninginrichter Gemert, SPAR Maas-Brouwers Gemert, Schoonheidssalon Beau Aarle-Rixtel en het Lira Fonds. 

Sponsors zijn een noodzaak voor het voortbestaan van het Literair Café. Zij steunen met een financiële bijdrage de literaire avonden. Sponsors zijn dan ook altijd welkom. Voor contact over sponsoring neem je contact op met de bibliotheek via T. 0492-323245.