Literair Café

Voor de 21e keer organiseren we het Literair Café. Tijdens deze ontmoetingen vertelt een schrijver over zijn werk en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Het programma bestaat uit 6 literaire bijeenkomsten.

Alleen online kaartverkoop
Toegangskaarten zijn alleen online te koop en kosten € 10,00 voor volwassenen. Jongeren tot 18 jaar betalen € 3,50. Je koopt je kaartje via onze agenda. (Jongeren dienen zich bij de ingang te legitimeren).

Geen jaarkaarten en geen verkoop aan de kassa
Vanwege de coronamaatregelen is het verplicht om te reserveren en online je kaartje te kopen. Kaartverkoop aan de deur is niet mogelijk. Voor de indeling van de zaal (anderhalvemeterregel) moeten we van tevoren weten hoeveel personen bij een ontmoeting aanwezig zullen zijn. Daarom verkopen we dit jaar helaas geen jaarkaarten.

Praktische informatie
De ontmoetingen vinden steeds plaats bij De Eendracht, Sint Annastraat 60 te Gemert. De eerste keer op zondagmiddag van 14.00 - 16.00 uur. De andere keren op donderdagavond van 20.00 - 22.00 uur.

Programma 2021/2022

We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Binnenkort volgt hier het programma. Het Literair Café start in oktober 2021.

Het programma 2021/2022 wordt mede mogelijk gemaakt door

Bibliotheek De Lage Beemden, Boekhandel Wijn, Bloemboetiek JohannaBroeckx makelaars Gemert, De Eendracht Cultuurhuis, Optilook Zien en Horen,Tandartspraktijk W. Senders, Van den Boogaard & Smulders Accountancy, Rooijackers Woninginrichter Gemert, SPAR Maas-Brouwers Gemert, Schoonheidssalon Beau Aarle-Rixtel en het Lira Fonds. 

Sponsors zijn een noodzaak voor het voortbestaan van het Literair Café. Zij steunen met een financiële bijdrage de literaire avonden. Sponsors zijn dan ook altijd welkom. Voor contact over sponsoring neem je contact op met de bibliotheek via T. 0492-323245.