Collectie & catalogus

Boeken zoeken en reserveren via tablet of smartphone?
Dit doe je vanaf 18 mei via de nieuwe gratis eBieb app.

E-books

Met je bibliotheekpas kun je kosteloos e-books lenen. 
Tijdschriften en dagbladen

Elke bibliotheekvestiging beschikt over een aanbod tijdschriften en dagbladen. Je kunt alle titels online reserveren.

 

 

Aanwinstenattendering

Deze service wordt helaas (nog) niet aangeboden in het nieuwe systeem dat vanaf 18 mei actief is. Je zult deze e-mails dus niet meer ontvangen. Je kunt natuurlijk wel zelf de nieuwste aanwinsten bekijken in de catalogus. 

 

Luisterboeken & daisy-roms

Luisterboeken zijn voorgelezen verhalen, beschikbaar op cd en speciale Daisy-roms. Je kunt luisterboeken reserveren via de online catalogus en je kunt luisterboeken downloaden met de LuisterBieb app.


 

Muziek & films

Via Muziekwebluister luister je IN de bibliotheek naar de complete collectie van Muziekweb. Je vindt er heel veel muziek die je op andere sites niet kunt vinden. Lees alles over artiesten, albums en genres. Alleen en gratis beschikbaar in de bibliotheek.

Muziekweb
Via Muziekweb.nl kunnen leden van de Bibliotheek uit een grote collectie cd’s, muziek-dvd’s en lp’s aanvragen. Je betaalt hiervoor een kleine vergoeding.

Filmbieb
Op filmbieb vind je een grote collectie films en series die je kunt lenen met je bibliotheekpas. Kijk voor meer informatie op Filmbieb.nl.

Meer dan 4,3 miljoen items

Blader door het totale bezit van álle Nederlandse Bibliotheken. Van boeken tot films, van games tot e-books. Tegen een vergoeding kun je deze lenen met je bibliotheekpas van Bibliotheek De Lage Beemden. Verbaas je over de rijkdom van onze collecties.

Ga naar de landelijke collecties